Vi är team Uptive

Vi reser till spännande platser, lär oss nya saker och trivs tillsammans. Vi har gjort vårt bästa för att spegla det här.

Transparens

Relationen mellan kollegor och vad som händer inom Uptive präglas av transparens. Det stärker teamkänslan och kundrelationer. Öppna och ärliga samarbeten är viktigt för oss, då kan vi kan prestera ännu bättre och du som kund är inkluderad hela vägen.

Personlig utveckling

Vi vill inte fastna i gamla hjulspår utan hålla våra kunskaper i trim. Vi har därför förmånen att årligen gå en kurs, ta ett certifikat eller besöka en konferens. Någonting som får dig att växa i din roll som UX designer eller utvecklare.

Tillit

Ett ödmjukt och transparent klimat öppnar upp för tillit. Vi delar gärna vad som händer i våra liv med varandra. Vi har även förtroendet att komma med idéer och driva initiativ som bidrar till utveckling för företaget, oss själva och våra kunder.

image

Uptives kärna

Uptive grundades 2015 i Göteborg. Vi är ett team i ordets rätta bemärkelse där alla är jordnära, ödmjuka & kommunikativa. Vi anser att det är sunt förnuft med en arbetsplats där vi tar hand om varandra och samtidigt ser till att hålla kunskaps- och ambitionsnivån hög.

Uptive är ett litet, personligt bolag med ett tak på 40 personer. Uppdragen vi utför är primärt hos bolag med intressanta affärsidéer och tjänster där vi kan göra skillnad. Allt det här sammanslaget bygger en kultur vi är stolta över.

CHRISTIAN JOSEFSSON, VD

Hero

“Till skillnad från flera andra konsultföretag är Uptive personligt och familjärt. Vi hittar på mycket skoj tillsammans och det är en sån lyx att få jobba med folk som trivs så bra med varann!”

Tomas Berkelund, på Uptive sedan 2016

“Att hjälpa våra kunder med deras användarupplevelse är en självklarhet. Att också jobba för hur den upplevelsen stöttar kundens affär får mig att trivas ännu mer”

Mikaela Söhnchen, på Uptive sedan 2021

image

Välkommen förbi vårt kontor!

Vi har förmånen att husera på härliga Lindholmspiren. Du är mer än välkommen förbi, vi tycker om sånt! Sikta då på Lindholmspiren 7A och ta hissen upp till våning 5.

Spana in det senaste som händer på @teamuptive