Vi matchar med rätt kompetens för era behov

Vad vill du se?

UX designers

UX teamet på Uptive har en bred kompetens både när det kommer till arbetssätt och verktyg. Genom god kommunikation och med designprocessen i ryggraden, levererar vi värde för såväl användaren och företaget. Våra UX designers är vana vid att jobba i produktteam/utvecklingsteam, och även på mer strategisk nivå. Oavsett om vi är ute på uppdrag hos kund, håller vi alltid en tät dialog inom UX-teamet för att dela insikter och stötta varann.

Designprocess

·

Tjänstedesign

·

Research

·

Design System

·

Prototyp

·

Målsättning

·

Design thinking

·

UI Design

·

Figma

·

Design metodik

·

UX writing

·

Tillgänglighet

·

Wireframing

·

Design strategy

·

Användartest

·

Effektkartläggning

Hedda Bergström

Head of UX, UX-strateg, rådgivare & coach

Med UX sedan barnsben är Hedda en passionerad UX-strateg som älskar designutmaningar. Hennes målfokuserade tankesätt följer hela hennes arbetssätt där värdet för affären och användaren alltid sätts i fokus. Externt stöttar hon ledning och affär i att se effekten av bra UX. Internt leder och coachar hon vår UX avdelning ute i olika uppdrag.

Emelie Hagbranth

UX/UI designer

Ge Emelie en kopp kaffe med intensivt skakad havremjölk så producerar hon sömlös design i ett nafs. Med en examen i Mediekommunikation plockar hon även upp strategiska aspekter som sätter användaren i trygga händer. Animation, copywriting, typografi, UX strategier — där har du samtalsämnen som varar in till skymning.

Josefine Wallström

UX designer

En ödmjuk lagspelare som gillar utmaningarna som uppstår när teknologin anpassas efter människan och våra kognitiva förmågor. Tror starkt på att ett sammansvetsat, mångsidigt team är nyckeln till kreativa lösningar.

Jezper Söderlund

UX lead

Jezper är en obotligt nyfiken senior UX designer med många års erfarenhet inom produktutveckling. Han drivs av empati och passion för att skapa värde för användare och trivs både med att jobba strategiskt och operativt. Jezper är en motorcykelentusiast, prylnörd och pappa, och har en bakgrund som musikproducent, DJ och poddare.

Ottilia Linde

UX designer

Ottilia är en äventyrslysten UX designer vars mål är att göra människors liv enklare eller roligare, helst både och såklart. Hon drivs av att förstå behov och beteenden, så att hon kan hjälpa till till att skapa värde för såväl användaren och företaget.

Rebecca Jansson

UX lead

Rebeccas drivkraft är att göra skillnad till det bättre! Genom att se saker holistiskt och jobba datadrivet levererar hon design som skapar värde för både användare och organisation — En fantastisk resurs för strategiska och operativa UX arbeten!

Axel Skvagerson

UX designer

Axel brinner för att skapa en fantastisk användarupplevelse som är så smidig att den går helt obemärkt, den bara fungerar. Han älskar att skapa värde både för slutanvändare och sina kunder och är som bäst när han dyker djupt ner i användarresan.

Mikaela Söhnchen

UX lead

Mikaela är en passionerad UX lead kring strategi- och användarupplevelser som gör skillnad. Hon har också en examen inom 3D-modellering, ett decennium av erfarenheter inom projektledning och ledarskap och gillar allt kring de skrivna och talade orden. Mikaela grundade också en frilufts community för kvinnor i- och omkring Göteborg och är ett stort fan av surfing.

Mathilda Olséen

UX designer

Mathildas förkärlek till kreativa och finurliga lösningar kännetecknar hennes roll som UX-designer. Ingen detalj är för liten att undgå hennes uppmärksamhet och inga idéer är för stora att utforska. Samma hängivenhet genomsyrar skapandet av ständiga hemmafix och DIY-projekt. Nöjd blir hon när användarupplevelsen känns lika enkel, självklar och pricksäker som den ultimata golfträffen.

Full stack utvecklare

Uptives full stack utvecklare har bred kompetens inom både frontend och backend. Detta inkluderar inte bara en rad olika programmeringsspråk utan även förmågan att arbeta kommunikativt i ett produktteam. Vi har dessutom alltid dev-teamet i ryggen för att dela insikter och stötta varann, även när vi är ute på uppdrag hos kund.

Webbutveckling

·

Apputveckling

·

Git

·

Devops

·

Typescript

·

React

·

C#

·

.NET

·

Testautomatisering

·

Cloud

·

Scrum

·

CI/CD

·

Databaser

·

Cyber security

Henrik Vestgöte

VP & Head of Dev

Vice VD på Uptive, passionerad teknikentusiast och anspråkslös utvecklare. Intresserad av serverlös arkitektur, mikrotjänster, brädspel och matlagning. Alltid på jakt efter att förbättra det agila tankesättet i vardagen.

Daniel Camarda

Full stack utvecklare

Daniel är en mjukvaruingenjör inom avancerad datorgrafik och visualisering med en känsla för konst och design. När han inte kodar gillar han att spela olika typer av spel: alltifrån retro och modern tv-spel till brädspel. Han är även intresserad av fotografi, matlagning, sport och konst.

Daniel Borgström

Full stack utvecklare

Daniel är en av våra utvecklare med huvudsakligt fokus på backend utveckling. Han är också en expert på PHP! Daniel är galen i prylar och golf och älskar udda utmaningar, som att gå 100 000 steg på 24 timmar.

Leon Lindeberg

Full stack utvecklare

Leons huvudfokus är C# / .NET / DevOps, men han är egentligen intresserad av allt tekniskt. När han inte programmerar utforskar han naturen, golfar, och funderar på framtiden och hållbarhet.

Felicia Abelsson

Frontend utvecklare

En nyfiken och omtänksam frontend utvecklare med passion för grafisk design och UX. Gillar resa och äventyr och strävar alltid efter positiv energi och tankesätt.

Erik Johannesson

Full stack utvecklare

Erik är din fullstack utvecklare med fokus på React och Go med ett intresse för Rust. Om det inte är en F1 Grand Prix helg, gillar han att spendera sin tid ute i naturen och golfa eller klättra.

John Andersson

Full stack utvecklare

Mixar man 2.5 dl friluftsliv, 300 gram gaming, 2 kryddmått humor och 4 liter gränslös nyfikenhet så får man John. En utvecklare med passion för problemlösning och som stormtrivs i molnet!

John Linder

Full stack utvecklare

En småstadskille som tillbringar sin tid med fotboll, golf eller att lyssna på musik. En avslappnad nörd som tycker om att skriva kod och bygga coola komponenter.

Tomas Berkelund

Full stack utvecklare

Kvalitetsmedveten lagspelare med sinne för detaljer. Värdesätter funktionalitet och användbarhet, förespråkar ett agilt arbetssätt, bra team-spirit, och kontinuerlig leverans av testbar kod.

Adam Olivegren

Frontend utvecklare

Civilingenjör tillika frontend utvecklare med bakgrund inom management och innovation. Adam älskar att kombinera det tekniska med affärstänk. När han inte programmerar blir det mycket golf, löpning och parmesanimport direkt från Italien.

Management & Kontor

I Uptives management och kontorsgrupp finner ni personerna som driver företaget, får vardagen på Uptive att fungera och ser till att kaffet alltid står redo.

Christian Josefsson

VD

Har bakgrund som systemutvecklare och designingenjör med ett speciellt intresse för UX-design. Han startade och drev rekryteringsbolag och fokuserade på IT-sektorn tidigt 2000-tal. Grundade Uptive 2015.

Henrik Vestgöte

VP & Head of Dev

Vice VD på Uptive, passionerad teknikentusiast och anspråkslös utvecklare. Intresserad av serverlös arkitektur, mikrotjänster, brädspel och matlagning. Alltid på jakt efter att förbättra det agila tankesättet i vardagen.

Det här låter spännande — vad är nästa steg?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just er? Kontakta oss så kan vi diskutera era utmaningar och hur vi tillsammans tar nästa steg framåt.